Крадецът на асансьорни части, подлудил жителите на Меден рудник  през

...
</TD
>Крадецът на асансьорни части, подлудил жителите на Меден рудник  през
Коментари Харесай

Асансьорният крадец от Меден рудник чу чудесни новини преди Коледа

Крадецът на асансьорни елементи, подлудил жителите на " Меден рудник "   през февруари и март 2022-ра, получи условна присъда. На 21 декември Районният съд в Бургас е осъдил серийния обирджия на 8 месеца отнемане от независимост, като наложното наказване е отсрочено за период от 3 години. Той ще би трябвало да заплати в интерес на ОД на Министерство на вътрешните работи - Бургас сумата от 1540,50 лв., представляваща разходи на досъдебно произвеждане, научи Burgas24.bg .

Припомняме, че на 12 март 2022г. към 14 часа служители на реда от 4 районно управление (на МВР) – Бургас задържаха 44-годишния бургазлия с букви Г. И. В раницата му бях открити асансьорни елементи - три трансформатора, откраднати от асансьорното помещение на бл. 21, вх. 10 в ж.к. " Меден рудник ". Той е проникнал там посредством прегъване на една от решетките на железна клетка, свързваща таванското помещение с етажната площадка на ет. 8. След разглобяване от ел. табло е осъществена кражба на въпросните трансформатори. По късно стана ясно, че от края на февруари Г. И. е  извършил и други сходни обири в още няколко блока в " Меден рудник ".

Мъжът декларирал, че отнетите трансформатори са разкомплектовани и предадени в пункт за изкупуване на черни и цветни метали.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР